שאלה לרופא לגבי יילדיי

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

01/01/2019 | 12:32 | מאת: מירי

היי בתח בת 6 מטופלת אצלייך הילדה קיבלה לפני שלושה שבועות אזניל ונתתי את הטיפול לפי הטבלה היום הילדה קמה אים חום מצוננת מאוד ושיעול האים ישר להתחיל באנלציות ולגבי אזניל זה לא קצת זמן מהתקף הקודם אני חושבת שהיא תצטרך אזניל זה לא קצת זמן ולגבי הבן בן 4 היום אני מסיימת טיפול באזניל ויש לילד עדיין שיעול והתחלתי בטיפול הכתום לפי שרשום בטבלה מה עושים שהשיעול ממשיך

שלום מירי בהתקף חדש לא מתחילים ישר עם אינהלציות קודם נותנים טיפול במשאפים ( לפי הטבלה) ואם המשאפים לא עוזרים עוברים לאינהלציות ורק אם האינהליות לא עוזרות מוסיפים אזניל וחוזרים על האינהלציות בקשר לבן בן ה4 אם הוא לא מספיק בריא צריך לתת את הפליקסוטייד במינון מקסימלי יומיים 4 פעמים ביום יומיים 3 פעמים ביום ובמקום יומיים פעמיים ביום אפשר לתת4 ימים 2פעמים ביום ורק אז לעבור לטיפול בפליקסוטייד בוקר ערב ברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים