שאלה לרופא לגבי ילדה עוד מעט בת 6

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

11/09/2018 | 10:45 | מאת: מירי

היי בתי מטופלת אצלך ויש לנו תוכנית ואני פועלת לפי התוכנית שאלתי יוצא לה כמעט כול חודשים לקחת אזניל וטיפול בוונוטולין ובודיקורט שאלתי האים זה לתווך ארוך יכול להזיק לילדה ואים כן במה ???

שלום מירי אם את מצליחה להשתלט על ההתקפים ויש לילדה פעם בחודשיים התקף היא תבריא ולא ישאר לה כל נזק בריאות. תשובה יותר ספציפית לגבי הבת שלך תוכלי לקבל רק בזמן שתבואי לביקור ואפשר יהיה לקחת בחשבון את כל הנתונים של המחלה שלה והטיפול שאת נותנת לה. בררכה פרופ' בץ וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים