מדורה עשן בן 17 גדילה

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

29/08/2018 | 12:24 | מאת: עידו

היי דוקטור אני גר במושב ושהייתי בכיתה ח הייתה תקופה ממושכת שבא כך שבוע אני וחבריי היינו עושים מדורה בסך הכל עשינו משהו כמו 45 מדורות בערך ראיתי שעישון פוגע בגדילה בגלל העשן שהוא מוציא רציתי לדעת אם אותו כנל פועל גם על מדורות

שלום עידו שאיפת עשן בכמות מרובה לא בריאה ויכולה לפגיע בריאות שאיפת עשן בכמות קטנה לא מזיקה כיוון שלריאות בריאות יש מנגנון להתמודד עם הנזק בחשיפה מממושכת מנגנון התיקון קורס ואז יכול להיות נזק לריאות כשישי נזק לריאות בגיל הגדילה. הגדילה יכולה להיפגע. אך כפי שראיתי הקשר הוא עקיף ומרכב ולא ישיר בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים