אסטמה של ילדים ופלקסוטייד

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

17/07/2018 | 21:03 | מאת: נעה

שלום רב, הבת שלי בת שנה מקבלת משאף פלקסוטייד בגלל אסתמה של תינוקות. הבנתי שצריך לשתוף את הפה אבל מכייון שהיא לא יודעת לירוק אני מביאה לה לשתות מים אחרי השימוש האם זה בסדר? פתאום אני מפחדת שהבאתי לה מים לשתות מיד אחרי המשאף, כי אז אולי ההשפעה תהיה מערכתית ולא מקומית כמו סטרואידים בבליעה? הרי זה מיועד לריאות והיא בולעת את השאריות עם המים? אני מודאגת שאולי גרמתי נזק

לאחר כל פעם שלוקחים 2 לחיצות של פליקסוטייד צריך לשתות משהוא ( או בילדים גדולים לשטוף אתת הפה) וזאת כדי למנוע פטריה בפה . מעט החומר שיכנס לגוף הוא זניח ולא יכוללגרום לכל נזק גם בנטילה ממשכת

מנהל פורום אסתמה ילדים