ליחה תקועה בגרון לבת 5 וחצי

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

25/06/2018 | 22:27 | מאת: שלומית

היי בתי מטופלת שלך זה שבועיים שהילדה רק בערב עושה כמו שליחה תקועה בגרון ללא שיעול עשיתי לה את טיפול הטבחה אים המשאפים זה לא עזר מה צריך לעשות לליחה תקועה ועוד שאלה בני בן 3 וחצי מזה יומיים משתעל קצת מתוך שינה האים אפשר לתת לילד את הטיפול של הטבלה זה יכול לעזור לשיעול קצת בליחה בשינה

שלום שלומית שאלות כאלו עדיף לשאול אותי בטלפון בתשובה לשאלותיך הילדה צריכה להיות בריאה לגמרי בלי ליחה או שיעול לא ביום ולא בלילה צריך להבריא את הילדה על ידי התכניות שנתתי לך ואם את לא מצליחה צריך לחזור לבדיקה נוספת כדי למצוא את הדרך להבראה בקשר לילד השני אני לא יכול לתת הוראות לטיפול בילד שלא בדקתי . עקרונית אם לילד יש שיעול אסתמטי הטיפולים שהצעתי עוזרים בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים