חלב לריאות לתינוק בן 5 חודשיים

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

23/01/2017 | 09:52 | מאת: יעל

לום וברכה, יש לי תינוק בן 5 חודשים כבר מגיל חודשיים אמחנו עם אינלציות כל שבועיים.. זה התחיל מברונכיטיס. הרופא אומר שזה בעקבות כניסת חלב לריאות ולכן צריך להאכל את התינוק במאונך. רציתי לדעתך מה זה אומר בדיוק וממה זה נובע. תודה רבה יעל.

שאיפת חלב לריאות יכולה לגרום לבעיות באופן תיאורטי (לדוגמא בילדים עם פיגור התפחותי) אך באופן מעשי (בילד רגיל) היא לא גורמת להתקפי שיעול וקוצר נשימה . התקפי שיעול וקוצר נשימה נגרמים כתוצאה מרגישות יתר של דרכי הנשימה הנקראת אסתמה של ילדים. כדי להבין מהי אסתמה של ילדים וכיצד מתרחשים התקפים מומלץ לראות את סרט ההדרכה באתר www.volovitz.co.il . אם התקפי השיעול של הילד שלך חוזרים כדאי לפנות לרופא ילדים מומחה למחתות ריאה בילדים שיאבחן מה יש לילד שלך וכיצד אפשר למנוע את ההתקפים או להשתלט עליהם תוך כמה ימים בברכה פרופ' ב. וולו

מנהל פורום אסתמה ילדים