חלבון בשתן kappa גבוה

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

12/11/2016 | 13:49 | מאת: דנה

היי יש לי חלבון גבוה בשתן ובנוסף kappa 40 האם זה חייב להצביע על מחלה ממאירה מאילומה ? או יכול להיות דברים אחרים ?

אין מספיק מידע בשאלתך כדי לתת תשובה חד משמעית, אולם יש סיבות נוספות לחלבון KAPPA גבוה בשתן כמו אי ספיקת כליות, סוכרת וכו'

13/11/2016 | 17:09 | מאת: דנה

ישנה סכרת סוג 2 משנת 2013 , האם יכול להיות שזה נובע מהסכרת ? ולא במחלה ממאירה ? אני ממש מפחדת...

13/11/2016 | 17:13 | מאת: דנה

ובנוסף שכחתי לציין שבבדיקות דם האחרונות הכליות עובדות מצויין , רק עודף חלבון וה kappa 40 . אודה ממש לתשובתך .

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם