תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

02/01/2015 | 18:38 | מאת: מודאגת

בבדיקת דם אימונולוגיה (Kappa FLC (B התוצאה 21.3 בעוד שהנורמה בין 3.3 לבין 19.4. ובבדיקה Immunglobulin M התוצאה 38.5 בעוד שהנורמה בין 40 לבין 230 ובבדיקה LAMBDA FLC(b התוצאה 14.9 בעוד שהנורמה בין 5.71 לבין 26.3 מאחר ושתי הבדיקות הראשונות לא בגבול הנורמה האם יש סכנה למיאלומה? אודה לתשובתך הדחופה מהמודאגת.

קשה לענות על שאלתך במנותק מהקליניקה ואין לפני את הבדיקות המלאות. אני מציע שתתיעצי עם רופא המשפחה או ההמטולוג ששלח אותך לבדיקות. מדובר בסטיה קלה מהנורמה שמחייבת התייחסות אולם לאו דווקא מרמזת על מחלה. בברכת בריאות.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם