השתלה נוספת

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

27/12/2014 | 19:17 | מאת: אייל 87

שלוםרב לאשתי בת51 אובחנה מילומה השנה ומאז עברנו 2סבבים של vdt pace ומיד השתלה עצמית כיום מרגישה טוב למרות עליה בשרשראות הרופאה מציעה לנו השתלה מתורם זר אשתי מסרבת בכל תוקף מה דעתך נ.ב. התאוששות ספירות הדם הייתה איטית מאוד בתודהובהערכה

27/12/2014 | 19:28 | מאת: אייל87

שכחתי לציין שמדובר בלמדה שעלה עד14 וביחס קפא למדה 0.003 שוב תודה

הסוגיה של השתלה מתורם במילומה שנשנית באדם צעיר בשלב מוקדם היא תמיד מורכבת וקשורה בין השאר לאופי המחלה (וההפרעות הכרומוזומליות), הבריאות הכללית ומחלות הרקע של החולה והרצונות של החולה והמערכת התומכת סביבו. החששות של אישתך מובנות, אולם לעיתים השתלה מתורם היא האופציה הטובה ביותר והיחידה שיכולה להביא גם לשנים ללא מחלה. קשה לייעץ מבלי לראות את הנתונים המלאים של אשתך. מציע שתעלה בפני הרופא המטפל את ההתלבטויות. בברכת בריאות שלמה.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם