בדיקת משטח דם במיאלומה זוחלת

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

10/03/2022 | 23:29 | מאת: גיא

הפורום הזה לא בדיוק אבל יש קירבה כי גם מחלת המטואנקולוגית. מאובחן חדש ב SMM קאפא ללא טיפולים, במסגרת בדיקות נרחבות התבצע משטח דם ויש 3 פרמטרים עם הסימן + , Ovalocytosis+ toxic granulation+ Atypical lymphocyte+ שאר הפרמטרים במשטח הם בתחום. האם זה קשור להפרעת המיאלומה? מה זה אומר? או יש עוד מחלת דם אחרת? הכדוריות אדומות והלבנות בתוך התחום למטה, המוגלובין וטסיות באמצע , IGG כ 30% מתחת למינימום, IGM IGA מתחת ליכולת הגילוי. בברכה

עקרונית מדובר בממצאים לא ספציפים אשר לרב אינם קשורים למילומה. יחד עם זאת, חסר לי נתונים על בדיקת מח העצם שלך. מציע לפנות עם השאלה להמטולוג המטפל. בברכת בריאות.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם