מילומה ותוצאות ct עצמות

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

16/02/2022 | 14:38 | מאת: אברהם

בס"ד. שלום. בן 70 עם הרבה בעיות בריאות. אסתמה קשה, copd עברתי סרטן בלוטת התריס סרטן הערמונית. לחץ דם גבוה ועוד... אחרי בדיקת מח עצם עקב ירידה בהמוגלובין אובחנתי עם מחלת מילומה . חלק מתוצאת ct . ..מוקד סקלורוטי בעצם האליום הימני סמוך ל su בחלקו האחורי עליון שנראה שונה משנת 2015 ומודד בין 600-800 HU יכול להיות חשוד לגרורה . כמו כן מופיע ציסטה אקזופטית חשודה בחלק הלטרלי של כליה הימנית בקוטר 14 ממ ומודדת HU 30 מרקמה, חשוד לא נראה בעבר . אודה לכם על תשובתכם פענוח ct. בברכה אברהם

לצערי לא ניתן לתת תשובה במנותק מההסתמנות הקלינית וללא צפיה ישירה בתוצאות. פנה בבקשה להמטולוג המטפל. בברכת בריאות.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם