פענוח תוצאה בדיקות דם

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

18/01/2022 | 02:58 | מאת: לי

שלום רציתי לדעת מה זה אומר בבקשה: BF-MYELO CD33 תוצאה: פאנל לימפטי תודה מראש

CD33 הוא סמן (מרקר, אתר חלבוני) על תאים מהמשפחה המיאלואידית (תאי מערכת הדם שאינם לימפוציטים). כדי להגיד באיזה הקשר הוא מבוטא יש להסתכל על כל התוצאות שנבדקו בפקס.

19/01/2022 | 13:55 | מאת: לי

היי, ראשית, תודה על המענה המהיר. שנית, קיבלתי תוצאות ב FACS: מרקרים לימפטיים: אוכלוסיית T מהווה 85% מכלל הלימפוציטים, NK מהווה 10% מכלל הלימפוציטים ו-B cell מהווה 5% מכלל הלימפוציטים. לא נמצאה אוכלוסיית לימפוציטים מונוקלונואלית. בנוסף: CRP = 1.35 מוגבר פאקטור קרישה 8= גבולי LDH= 227 תודה רבה על העזרה!

עם כל הרצון הטוב לסייע, לא ניתן לפענח את הבדיקה במנותק לסיפור הקליני ולבדיקה הפיסיקלית.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם