שאלה בקשר ל PET CT

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

16/12/2021 | 13:28 | מאת: אפרת

שלום פרופסור יש לי שאלה בקשר ל PET CT אני חולה ב DLBCL עשיתי PET CT ושם נכתב גוש שרידי במיצר 2.4 SUV MAX .כאשר ריכוז החומר ב BLOOD POOL עד SUV MAX 1.5 וקליטה בכבד התקין עד 2.2 ולכן זה Deauville score 4 שזה אומר צורך בטיפול נוסף .אם ה Deauville score היה 2.1 זה היה Deauville score של 3 ולא היה צריך טיפול נוסף .בסוף הבדיקה נכתב שיש להקפיד על צום של 5 שעות בבדיקות הבאות . מה המשמעות של קליטה ב BLOOD POOL עד 1.5 .האם אם היתי צמה 5 שעות יש סיכוי שזה היה Deauville score 3.על מה משפיע היעדר הצום בבדיקת ה PET CT ,האם הוא יכול להשפיע על ה SUV MAX בכבד או על SUV MAX ב BLOOD POOL או על SUV MAX בגוש הגידולי תודה רבה אפרת

קשה לענות לשאלתך. צריך לראות הבדיקה בעיניים ולהתרשם. מציע שתבקשי מהרופא המטפל שלך.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם