פענוח ביופסיה חודש לאחר השתלה

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

02/12/2021 | 23:06 | מאת: לילך

שלום רב, אבי עבר השתלת מח עצם מתורם לפני למעלה מחודש. זאת בעקבות לימפומה חריפה (סינדרום ריכטר) . תוצאת הביופסיה מראה 96% תאי תורם והיתר תאים מקוריים שלו. האם זה תקין או שזו בעיה שנותרו תאים שלו והקליטה לא מלאה?

02/12/2021 | 23:10 | מאת: לילך

מציינת שקיבל טיפול מקדים מופחת מינון לאור גילו (76) ושזו ביופסיית מח עצם ראשונה לאחר ההשתלה.

זוהי תוצאה תקינה בשלב הזה.

19/02/2022 | 09:15 | מאת: לילך

שלום רב, שלושה וחצי חודשים אחרי ההשתלה בוצעה השבוע ביופסיית מח עצם נוספת, והותוצאה שוב 96% תורם. מה המשמעות של תוצאה זו ומה ניתן לעשות?

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם