טיפול בפוליציטמיה וורה

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

17/11/2021 | 21:47 | מאת: משה

עשיתי הקזה אחת.ההמוגלובין לא ירד.אחרי שני כדורי הידראה, והקזה, הרגשתי נורא במשך יומיים.עדיין מרגיש חולשה. כמה הקזות צריך עד שארגיש טוב יותר?בינתיים מהסס לקחת את ההידראה מתוך חשש.עד כמה בטוח לקחת אותו?תוך כמה זמן בערך מרגישים טוב יותר בנטילת הכדור. תודה

משה, זהו פורום לויקמיה והשתלות מח עצם. קשה לענות ללא הכרת ההסטוריה שלך ובדיקות הדם אבל עקרונית לוקח לפעמים מספר שבועות של טיפול עד אשר מגיעים לאיזון. בברכת בריאות.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם