טיפול אחזקה בעידן הקוביד

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

11/11/2021 | 13:47 | מאת: נתי

שלום דוקטור אובחנתי בפוליקולר לימפומה וטופלתי ב R CHOP .סימתי עם הטיפולים ,הפט סיטי תקין וביופסית מח עצם ללא מעורבות של לימפומה . כעת הנושא הוא טיפול אחזקה בריטוקסימאב .הבנתי שזה משפר PFS אבל לא משפר OS ,ובעידן הקוביד צריך לשקול טוב מה לעשות .האם הבנתי נכון ? תודה רבה

פורום זה עוסק בלויקמיה והשתלות מח עצם. אני מציע לדון עם הרופא המטפל בגישה הטיפולית וביתרונות ובחסרונות של כל החלטה. הדיעה האישית שלי היא שלא צריך לשנות את המשטר הטיפולי בגלל הנתונים האפידמיולוגים הנוכחיים. בברכת בריאות.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם