נגעים ליטים בחזה. ״צלעות

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

11/09/2019 | 23:05 | מאת: טרמי אבי

שלום וברכות אני חולה מאלומה נפוצה כבר מעל עשר שנים לפני כשבוע התחילו כאבים עזים בצלעות הייתי פעמיים במיון ולא גילו כלום עקב כך אשפזו אותי ואחרי יומיים שחררו אותי מבלי לדעת מה קורה וקבלתי מוסקול השתמשתי יומיים אך הכאב ממשיך מה הסימנים המעידים שיש נגעים ליטיים

אין סימנים חד משמעיים לנגעים ליטיים. העובדה שהכאבים מחמירים במהלך שעות היום יכולה להחשיד יותר. כדי לאבחן חד משמעית יש צורך בסיטי עם קרינה במינון נמוך. בברכת בריאות.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם