כלורומה שטופלה בכימוטרפיה

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

14/03/2017 | 22:21 | מאת: שלומית

תודה שוב אם ההתאמה היא 9/10 אז עדיף להוסיף תאים מאחותי במקום השתלה חדשה מתורם? אציין כי לקחו לי דגימות רוק כדי לבדוק סיווג רקמות לא על ידי לקיחת דם מאחר ומוח העצם הוא בתאים של אחותי בבדיקת מח העצם מופיע donor שוב תודה מראש

תלוי באיזה אתר אי ההתאמה (גם ב 9/10 יש סוגים שונים)

15/03/2017 | 19:36 | מאת: שלומית

תודה האמת שלא הבנתי מה הכוונה באיזה אתר יש התאמה בכל מקרה אני מאוד חוששת מהשתלה נוספת מתורם זר ומאוד חסרת אונים אתה מכיר אנשים שעברו השתלה בפעם השניה ללא סיבוכים והחלימו? ונניח שיש התאמה מלאה של התורם החדש (אינני יודעת עוד שום פרט על התורם ואם בכלל אותר תורם) עדיפה השתלה חדשה על פני הוספת תאים מאחותי ? תודה לתשובתך ומתנצלת על השאלות הרבות

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם