אפשרויות טיפוליות

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

18/11/2014 | 08:08 | מאת: יעל

סרטן שחלה חוזר. האם יש פרוטוקול קבוע לפי מצב המחלה או בכל בית חולים נותנים טיפול אחר? לא הוצע לי טיפול ביולוגי או הורמונלי האם הכוונה שאני לא מתאימה לטיפול כזה? או שבבית החולים בו אני מטופלת לא נותנים אותו? האם יש לי אפשרות לקבל דרך ביטוח פרטי?

הפרוטוקולים בשלבי המחלה הראשונים זהים בכל בתי החולים כאשר המחלה חוזרת מספר פעמים ייתכנו שינויים קלים בין המוסדות טיפול הורמונלי הוא זול וזמין ולכן אין צורך בביטוח מיוחד ולרב ניתן רק לאחר כישלון מס קוי טפול כמוטרפיים מכיון שיעילותו הצפויה קטנה, אבל היתרון שהוא כמעט ונעדר תופעות לוואי

19/11/2014 | 06:46 | מאת: יעל

הוצע לי גמזר + ציספלטין בתקווה גדולה שיעזור.

מנהל פורום סרטן השחלה