חייבת את עצתך-מוטרדת מאוד

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

19/02/2019 | 17:24 | מאת: אוהבת אותה הכי

אמי חולה בסרטן שחלות חוזר. סבב ראשוו קרבו טקסול וניתוח,חזרה תוך חצי שנה,4 טיפולי דוקסיל שכשל. עברו לקרבו גמזר. קיבלה פעמיים טיפול מלא ובפעם השלישית טסה לחול אז לא קיבלה day 8.בפעם הרביעית קיבלה טיפול גדול ולא קיבלה day 8 בגלל המוגלובין 6.2 וספירת דם נמוכה מאוד גם לבנה וגם אדומה.הרופאים החליטו להוריד היקף טיפול ב15 אחוזים ולותר על day 8 . המרקר ב3 טיפולים ראשונים צנח מ1000 ל260. אחרי טיפולרביעי נעצר ב250. אני חושבת שעושים טעות שגם מורידים לה במינון וגם מותרים על day 8 ושאני בטוחה שהמרקר בקרוב גם יעלה. הרופאים שלה רוצים להמשיך עםהקיים. מה דעתך?אני מרגישה שמסכנים את אמא ישלה g2-3 התחילה בstage 3 חזר בבלוטות בשער הכבד ובבטן.

לצערי המחלה של אימך די עמידה ולא מגיבה בצורה מספקת לטיפולים. השינויים שהרופאים עושים הכרחיים על מנת לא לגרום לאימך נזק בלתי הפיך מהטיפול נראה הגיוני שאם בטיפול הנוכחי יש תגובה אז לא כדאי להפסיק וגם להבין שדחית טיפול או התאמת מינון לא הם שיקבעו את הצלחת הטיפול כמובן שאם לא נעשה עדיין אז כדאי לבדוק אפשרות של התאמה גנטית לטיפולים שאינם ביולוגים שאינם כמוטרפיה

22/02/2019 | 18:55 | מאת: אוהבתאותה הכי

אשמח אם תבהיר לאיזה תרופות נוספוצ אתה מתכוון.אימונותרפיה? אשמח להכוונות.

מנהל פורום סרטן השחלה