בירור ובדיקה מתאימה

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

23/01/2019 | 22:14 | מאת: לין

היי, בת 22, נוטלת גלולות כבר תקופה ארוכה אני סובלת מתסמינים שונים עצירות ושלשולים לסירןגין, תכיפות במתן שתן ותחושת לחץ וכאב בעת התרוקנות תחושת מלאות בבטן ואפילו נפיחות ממשית (מרגישה שצמחה לי עוד בטן) בירור גסטרו יצא תקין (בוצעה קולונוסקופיה) באולטרה סאונד בטני וגם בוגינלי נצפה נוזל חופשי באגן באולטרה סאונד הוגינלי, הגניקולוגית לא הצליחה להדגים את השחלות. כיוון שאני קצת חוששת לאיזו בדיקה עליי לפנות כדי לברר שחס וחלילה לא מדובר בסרטן שחלה ? (ידוע לי שמדד LDH עלול להיות קשור, אציין שבבדיקה התגלה ערך מעט גבוה (485)) תודה מראש על היחס והמענה !

די ברור שלא מדובר בסרטן השחלה ןמעט נוזל באגן יכול להיות נורמלי אבל אם תלונות נמשכות מומלץ לשקול ביצוע בדיקת CT של הבטן והאגן

מנהל פורום סרטן השחלה