אודה לעזרתכם בבקשה.מאוד לחוצה

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

08/11/2018 | 16:47 | מאת: מיכאלה

שלום רב. אחותי בת37 הישנות סרטן שחלות לאחר שנה וחצי של רימסיה. חזרת המחלה בלולאת המעי בבלוטות ובמעט תפליט פלוארי בריאה הימנית. מה משמעות החזרה? האם ניתן להתנקות ממחלה זאת שוב באמצעות כימותרפיה? האם משמעות תפחיט פלוארי היא שלא ניתן יהיה להתרפא באמצעות כימותרפיה ? הרופא רגוע יחסית ומחזיר אותה לקרבו טקסול.אני בחרדה

מכיון שעבר יחסית הרבה זמן של רמיסיה יש סיכוי טוב של תגובה טובה והעלמות המחלה עם טיפול חוזר, אבל קרוב לודאי שיהיה מקום להוסיף תרופה נוספת ביולוגית לאחר הטיפול לאור גיל כל כך צעיר האם עברה ברור ויעוץ גנטי

מנהל פורום סרטן השחלה