שאלה לגבי תוצאות בדיקת מרקרים

דיון מתוך פורום  סרטן השחלה

26/05/2017 | 09:09 | מאת: את

אני נמצאת היום כארבעה שבועות לאחר ניתוח רדיקלי לסרטן השחלות (בשחלה אחת ומפושט לבלוטות לימפה בטניות סמוכות שגם הן הוצאו). נמצאת לפני בדיקת ct pet,ולפני טיפול כימי משלים. קבלתי תוצאות המרקרים שרמתם עלתה מהבדיקה הקודמת (שנעשתה בשלב הבירור הראשוני לפני חודשיים)- 3.ca-15-3- 252 לעומת 153.3לפני חודשיים ca-125- 289.3 לעומת-178.5. מה זה אומר?

עליה ברמת הסמנים יכולה להיות קשורה לשארית מחלה פעילה או לפעמים לאחר ניתוחים לתהליך נורמלי של דלקת וריפוי מומלץ להשלים את בדיקת ה PET-CT המתוכננת ולחזור על בדיקות הסמנים על מנת להבין טוב יותר את הסיבה

מנהל פורום סרטן השחלה