לייזר לגלקאומיה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

14/03/2015 | 18:23 | מאת: פזית

גילו אצלי גלקואמה , עצב ושדה ראיה כבר ניפגעו מעט (אני לא מרגישה זאת) , מדובר על זויות צרות- אישון צר, הרופא ביקש להירשם ללייזר באסותא .נירשמתי , איני יודעת אם הרופאה שתעשה לי את הלייזר טובה ? , האם יש מה לחשוש ? מה הסיכונים ? האם אפשר לטוס לפני הלייזר או אחריו (מוזמנן לי טיול לחו"ל שכבר ישלמתי עליו)

כמובן איני יכול לענות בפרוטרוט ללא בדיקה שלך. אבל ממה שכתבת אני מסיק שפעולת הלייזר שאת נדרשת לעבור באסותא הינה פעולה שגרתית וקלה, בדכ ללא תופעות לוואי משמעותיות, ולא צפויה להפריע למהלך חייך ובפרט לטיול בחול

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני