עיניים אדומות עקב לקיחת טיפות

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

21/02/2016 | 01:05 | מאת: אסתר

שלום רב דר עקב לחץ תוך עיני בעין אחת 40 קיבלתי שלושה סוגי טיפות: קו סופט, אלפא גן, קסאלטן. מאז העין אדומה לאורך רב היום. ומדי פעם מגרדת. הלחץ ירד ל 16 כבר תקופה של שנה כמו כן הבדיקות בסדר גמור. שאלתי, מה ניתן לעשות עם העין האדומה שזה מאוד לא נעים בעיקר למראה חיצוני. הרופא אומר שאין מה לעשות ושזה מהתרופות. אשמח לקבל חוות דעת נוספת. תודה רבה

באופן כללי, ניתן לנסות לשפר את המראה ולהפחית את הרודם, על-ידי שינוי הטיפות או החלפה של חלקן בטיפול לייזר פשוט שנקרא SLT

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני