טיפות עינים לגלוקמה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

08/09/2018 | 22:24 | מאת: יוני

שלום רב אני במעקב אצל מומחה לגלוקמה כבר כשנתיים . המומחה קבע שיש חשד לגלוקומה והחליט בעקבות הבדיקות לתת לי טיפות עינים בקסלטאן טיפה אחת בכל עין לפני השינה בבית המרקחת אין את הטיפות הללו ונתנו לי טיפות חלופיות בשם לתרו 1. האם זה בסדר להשתמש בהם ? 2. באיזה שעה לפני שינה עדיף ורצוי להשתמש ? 3 . האם זה שכיח שהעינים מאדימים ואחר פרק זמן האודם עובר ? תודה רבה ושנה טובה

כן, יש מספר תחליפים ל״קסלטאן״ בהם יש את אותו החומר הפעיל. השימוש הוא פעם ביממה, לא חשוב באיזה שעה. כן, שכיח שהעיניים אדומות לפרק זמו קצר

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני