לחץ תוך עיני גבוה ללא גלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

15/06/2018 | 20:07 | מאת: אופירה

בבדיקה שגרתית שהייתי אצל רופאה נמדד לחץ 21 ן21 פעם נוספת 22 ועין שניה 23. ו נשלחתי לאו.סי. טי לא היה ממצא של גלאוקומה. בכל זאת הרופאה החליטה לתת טיפות להורדת לחץ ביקור אצל רופא אחר לאחר 4 חודשים של נטילת הטיפות נאמר לי אם אין לי גלאוקומה למה בכלל להתחיל עם הטיפות?. אני בת 60 בריאה למי להקשיב?

המקרה שלך הוא די נפוץ. גם הרופאה הראשונה כנראה לא חשבה שיש לך גלאוקומה, אבל המליצה על טיפול כדי למנוע התפתחות גלאוקומה בעתיד. אני ממליץ להבדק על ידי רופא עיניים שמוגדר כמומחה גלאוקומה, כדי לקבל תשובה.

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני