עיניים אדומות וצורבות ביותר

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

13/03/2018 | 10:47 | מאת: אסנת 1

היתה לי דלקת אדנו במשך שבועיים מה שהעלה לי לחץ תוך עיני ל 27 עקב טיפות סטרואידים. הפסקתי לאחר שבועיים את הסטרואידים כי היתה הטבה בעיניים מבחינת נפיחות עפעף ואודם בעין אם כי העיניים עדיין אדומות. אני בייאוש רב כי הטיפות ללחץ גורמות לצריבה ואדמומיות קשה. ואני כבר לא יודעת ממה האדמומיות מהטיפות או מהדלקת. יש מצב שצריכה שוב סטרואידים בגלל עיניים אדומות ברור לי שחייבת להמשיך טיפות ללחץ {קוסופט). אבל זה גורם צריבה קשה.! טיפות ללא חומר משמר גם עשו תגובה אלרגית קשה של צריבה ואודם .מה יהיה ??? מאוד מודה על תשובה ממך להמשיך סטרואידים? לשים קוסופט למרות הצריבה והתגובה הקשה? כבר שבועות עם עפעפיים נפוחים ועיניים אדומות

מדובר בהפרעה קשה לאיכות הליים שלך, אך לא בהכרח מצב מסוכן לעיניים, ולמרות זאת קשה לי לייעץ מכיוון שצריך היכרות קרובה ומעקב צמוד אחר תגובת העיניים שלך לתרופות שאת לוקחת. באופן כללי, יש סטרואידים שלא כל כך מעלים לחץ עיני שאפשר להתשמש בהם אם חייבים. כמוכן יש מספר תרופות להורדת לחץ שאפשר לנסות (אם חייבים להשתמש) ואיפלו טיפול לייזר שמוריד לחץ אם באמת כל התרופות גורמות לגירוי

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני