גלאוקומה מתקדמת שלא ניתנת לטיפול

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

20/02/2018 | 15:10 | מאת: מוטי

נוסף לברקית יש לי בעיות בקרניות. העין השמאלית בטשטוש חמור. לאחרונה מומחי קרנית אסרו עלי טיפות לגלאוקומה כיוון שהן מחמירות את מצב העינייים. ניסיתי כדורים {2 סוגים) והם גורמים לי הרגשה לא טובה בכל הגוף (בן 86). האם ניתן למצוא סוג טיפות שאוכל לקבלן ללא תופעות לוואי נסבלות??

אתה מציג מקרה מורכב שאינו מתאים לתשובה קצרה כאן, ללא ידיעת כל הפרטים. באופן מאד כללי - יש טיפות לגלאוקומה ללא חומר משמר, שאפשר לנסות, אם לא נוסו עד היום

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני