עיניים אדומות וצורבות בגלל טיפות

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

11/02/2018 | 15:59 | מאת: מלי

שלום ד"ר.אני בת 58. עד לפני 6 חודשים עם עיניים בריאות לחלוטין. לפני חצי שנה התגלה לחץ גבוה,ומקבלת מזה חצי שנה טיפות טילופטיק. הדבר גורם לצריבה ועיניים אדומות. הרופא ניסה טיפות שונות להורדת לחץ. בכולן התגובה:עיניים אדומות. הוצע לייזר. במקום טיפות.אני שוקלת. ולא מתלהבת.מאחר ולאחר כשעה שעתיים האודם נמוג. בימים האחרונים יש דלקת בעיניים וקיבלתי דתאמיצין. השאלה שלי: האם טילופטיק שגורם לאודם וצריבה יכול לגרום לנזק בקרנית ?? או הדלקת מקרית ואינה קשורה לטיפות?.חוששת שמא האודם בעקבות טילופטיק יגרום נזק בלתי הפיך. תודה מראש על תגובה מצידך

האודם הינו תגובה לחומרים שבטיפות העיניים, מפריע לך אבל בד״כ לא גורם לנזק לעין

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני