יתר לחץ תוך עיני וכדור

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

04/01/2018 | 11:37 | מאת: שילת

שלום , בת 30. ברקע גלאוקומה זווית פתוחה בעקבות חוסר ביוץ קיבלתי איקקלומין, בדף של התרופות שמתי לב שרשום שם אין להשתמש בתרופה מבלי להתייעץ עם הרופא אם סבלת או את סובלת מבעיות עיניים כגון גלאוקומה- יתר לחץ תוך עיני. אך עדיין הרופא הביא לי את התרופה.. האם עלי לדאוג מנטילת התרופה ? תודה רבה!

לא מוכרת לי כל סיבה לדאגה זו ואני מניח כי לא צפויה השפעה על מצב העין. מציע שתקחי את התרופה, ותהיי כמובן במעקב רופא העיניים שלך

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני