בקשר לזוויות בייעוץ אצל רופא

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

13/12/2017 | 11:44 | מאת: עמרי

היי אתמול היתי אצל מומחה גלאוקומה לייעוץ והוא רשם בדף זווית 4+ מה זה אומר? האם יחס C;D ו- CUP זה אותו דבר? הייתי אצל מומחה שרשם 0.2 CUP ואצל רופא אחר שרשם 0.6 C;D האם מדובר באותו מושג? אם כן, מה המשמעות של השינוי?

זוית 4 - הכוונה לזוית פתוחה ורחבה ה cup או ה cd מתייחסים למבנה העצב. הבעיה היא שהמדד הינו מאד גס וסובייקטיבי, ולכן אם נרשם 0.2 ו 0.6 איני יכול לדעת אם אכן היה שינוי או שני הרופאים פשוט העריכו את מבנה העצב באופן שונה

13/12/2017 | 22:51 | מאת: Dana

שלום ד"ר אשמח אם תוכל לענות לשאלה שלי גם הקודמת על בצקת בקרנית

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני