לייזר לגלאוקומה זווית פתוחה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

02/10/2017 | 14:03 | מאת: אורלי

שלום רב, בת 37 עם גלאוקומה משנית. רציתי לברר האם ניתן לעשות לייזר ( לגלאוקומה זווית פתוחה) בהרדמה כללית ? מה הסיכונים הכי נפוצים לטיפול הזה? ומה השם הלייזר המקובל למצב של זווית פתוחה עם לחץ גבוה? תודה רבה! אורלי

יש מספר סוגי לייזרים, אני לא יודע למה את מתכוונת. בכל מקרה בד״כ לא נדרשת הרדמה כללית כי הטיפול הוא יחסית קצר וקל. הסיכונים הם ברובם לא משמעותיים, אבל איני יכול להיות ספציפי יותר מבלי להכיר את מצב העין שלך

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני