שאלה שדה ראיה לא אמין

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

15/08/2017 | 19:46 | מאת: ספיר

שלום ד"ר , אני בריאה, בת 30 +2 . עם חשד לגלאוקומה בגלל מראה עצב הראיה. לפני כמה חודשים ביצעתי בדיקת שדה ראיה 24-2 שיצא לא אמין כנראה בגלל קושי בביצוע. האם יש עוד סיבות בגללה השדה ראיה לא אמין? היום הרופא הפנה אותי לשדה ראיה 10-2 . מה המשמעות של הדבר? האם זו בדיקה יותר נוחה וקלה? מה ההבדלים בינהם? תודה רבה!

בדיקת 10-2 פשוט מוסיפה מידע לזה שב24-2. הבדיקה היא כמו משחק מחשב, לפעמים לוקח זמן להתרגל אליה. אני מניח שבפעם הבאה שתבצעי 24-2 היא תצא יותר אמינה

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני