בדיקת עניים - תשובה בדיקה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

25/07/2017 | 18:10 | מאת: אבי

אשמח לדעת פרטים עין ימין: איכות סריקה נמוכה. אובדן מבנה ה hump double . עובי סיבי עצב הראיה בגדר הנורמה . נצפית הדקקות סופריורית ואינפריורית בסיבי עצב הראיה . עובי RNFL ממוצע 81 מיקרון . 0.61 ורטיקלי C/D לציין עין שמאל: איכות סריקה נמוכה, מבנה ה hump double שמור. עובי סיבי עצב הראיה בגדר הנורמה . לציין הידקקות סופרונזאלית ואינפרוטמפורלית בסיבי העצב. עובי RNFL ממוצע 87 מיקרון. 0.64 ורטיקלי C/D לציי

איני מבין מה השאלה? אם רצונך בפענוח משמעות הבדיקה, נדרשת בדיקת העיניים שלך

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני