תנועה תותבת

דיון מתוך פורום  עיניים תותבות

14/07/2015 | 11:01 | מאת: ח

שלום, האם עין תותבת בגלל מוגבלות התנועה שלה נראית באופן כללי כמו עין פוזלת? איפה ניתן לראות אנשים שעברו תהליך של התאמת פרוטזה. שאלה נוספת- ברגע שמוציאים את העין , דמעות העין גם כן נעלמות? מה מקגישים ששמים עין תותבת- מרגישים משהו קשה? תודה מראש

שלום רב,. התשוב לשאלתך תלויה בניצוח שעוברים . לעיתים שרירי נשארים ואז ישנה תנועה. גם לתותובת. אם אין שרירים מטבע הדברים כי במבט לצדדים. הפרוטזה, נשארת במקומה . מהנסיון בעלי התותתבות מתרגלים למצב,זה ולומדים כיצד להסתכל אל. בני שיחם כך שהדבר יורגש כמ שפחות ....אל התותבות מתרגליל מהר ואין תחושה,של גוף זר וקשה . בברכה אבי

מנהלי פורום עיניים תותבות