MRI

דיון מתוך פורום  לופוס

16/12/2014 | 23:28 | מאת: דניאל

שלום, אינני בטוח שזה הפורום המתאים, אך אשאל בכל זאת: נשלחתי לMRI של האגן, עמוד שדרה מותני ועמוד שדרה חזי, ללא הזרקת גדולניום. במכון אליו קבעתי את התור קבעו לי את שלושת הבדיקות לאותו יום ובאותו זמן, כלומר יהיה עליי להיות בתוך מכשיר הMRI בסביבות השעה וחצי. שאלתי היא- האם זה בסדר להיות כל כך הרבה זמן במכשיר זה? אולי עדיף לפצל את הבדיקות? שהייה של שעה וחצי עלולה להיות מסוכנת במכשיר הMRI, וזאת בהתחשב בעובדה שבזמן הבדיקה בכל זאת משהו מתחולל בגוף הנבדק. מודה על התשובה, דניאל.

אין בעיה לעשות את כל הבדיקות יחד. לפעמים כדאי לקחת כדור הרגעה לפני, בעיקר מי שסובל מחרדה במקומות סגורים/צפופים

מנהלי פורום לופוס