לופוס וים המלח

דיון מתוך פורום  לופוס

10/11/2014 | 05:09 | מאת: havahava

שלום לביתי בת 30 יש לופוס כבר כמה שנים היא מטפלת בזה בצורה טבעית לא לוקחת תרופות מסטרואידים ביתי רוצה לנסוע לים המלח האם זה מותר אן זה עלול לגרום לה להתפרצות המחלה מה הסיכונים בתודה חוה

שלום חוה אנו ממליצים לכל מטופל או מטופלת הסובל מלופוס להימנע מחשיפה לשמש היות וזה בהחלט עלול לגרום להתלקחות המחלה הכללית. כאשר מדובר בהתלקחות, חומרת ההתלקחות שונה מחולה חולה כך שתיתכן התלקחות קלה עד התפרצות קשה של המחלה. המסר החשוב הוא שמומלץ לנהל אורח חיים רגיל ככל האפשר תוך שימוש בקרם הגנה עם מקדם הגנה של 30 ומעלה כאשר יוצאים בשעות היום ולהימנע משהייה ממושכת בשמש דוגמת שהייה בים המלח. אם בכל זאת רוצים ללכת לים מומלץ ללכת לים בשעות שהקרינה הפחותה ביותר: בשעות הבוקר המוקדמות או בשעות אחר הצהריים המאוחרות.

מנהלי פורום לופוס