לופוס וקורס צלילה

דיון מתוך פורום  לופוס

07/08/2014 | 08:47 | מאת: שני

שלום ד"ר, אני מעוניינת להרשם לקורס צלילה (כוכב ראשון ושני), ברקע הרפואי שלי- מחלת זאבת ש"אינה פעילה" מאז 2006, במעקב אצל ראומטולוג אחת לחצי שנה, פלקווניל אחד ליום (200mg) האם צריך אישור מיוחד מרופא? תודה!

הי שני, לדעתי הדבר הנכון והבטוח ביותר עבורך הוא לפנות לראומטולוג שלך ולבקש ממנו הערכת מצב עדכנית (בעיקר בדיקות דם מעבר לבדיקה גופנית) של המחלה. עם התשובה שלו לפנות לרופא הצלילה שצריך לאשר את הקורס.

מנהלי פורום לופוס