לופוס ורעידות בזמן שינה

דיון מתוך פורום  לופוס

18/05/2014 | 14:47 | מאת: אלכסנדרה

שלום,אני מאובחנת בלופוס מגיל 14 ולאחרונה שמתי לב לרעידות שלי בזמן שינה וכך גם קרוביי שמו לב לכך.. העניין הזה נורא מלחיץ אותי וברצוני לדעת אם יש לכך קשר כלשהו למחלה או שזוהי תופעה רכילה של שינה ואין צורך לדאוג בעקבות כך? בתודה מראש!

הי. כדאי לבצע את הדברים הבאים לברור הרעד החדש: 1) לבדוק את תפקוד בלוטת התריס 2) לעבור הערכה נוירולוגית מסודרת 3) לעדכן את הראומטולוג המטפל. רעד לעיתים רחוקות יכול לנבוע מטיפול תרופתי שאת מקבלת ללופוס

מנהלי פורום לופוס