עזרה בעבודת גמר על מחלת הלופוס, כיתה י"ב

דיון מתוך פורום  לופוס

24/02/2016 | 13:19 | מאת: אושר אוחיון

שלום, יש לי מספר שאלות שאני צריכה לשאול רופאים מומחים לראומטולוגיה בשביל עבודה על מחלת הלופוס ומסתבר שכדי לקבוע תור צריך לחכות חצי שנה. ולכן אני אשמח עד מאוד אם תוכלו לענות לי על השאלות. תודה רבה! 1.האם אתה יכול לספר על תחום התמחותך, באילו נושאים אתה עוסק ומהן הבעיות השכיחות בהן אתה נתקל במהלך עבודתך? 2.מה שכיחות המחלה בקרב מטופליך? 3.מהי תדירות הביקורים למעקב שעל מטופל במחלת הלופוס להגיע לרופא המשפחה ? 4.מתי אתה מפנה את המטופל החולה במחלת הלופוס לאשפוז? 5.כיצד אתה מסביר למטופליך על דרכי המניעה של מחלת הלופוס? 6.האם סל הבריאות בשירותי הבריאות מכסים את עלות הטיפולים של המטופל במחלה? 7.מהם גורמי הסיכון הנפוצים יותר בארץ למחלה זו? האם קיימים גורמים מאפיינים לארץ? 8.מהי הפרוגנוזה של חולים במחלה ובמה היא תלויה? 9.האם יש דרכי אבחון חדישים למחלה? 10.האם יש דרכי טיפול חדישים למחלה? האם אתה משתמש בהם ולמה כן/לא? 11.האם שמעת על מחקרים / ניסויים קליניים אחרונים שנערכו בנושא המחלה? 12.מהם השיקולים המנחים אותך בבחירת הטיפול המתאים לחולה מסוים? 13.מהן המלצותיך בבניית תכנית מניעה מתאימה למחלה, לאוכלוסיה הכללית ולאוכלוסיה בסיכון? 14.כיצד אתה פועל להעלאת המודעות למחלת הלופוס אצל מטופליך?

שלום. הפורום אינו המקום המתאים לענות לפניה שלך, לפחות לא לכל השאלות. את יכולה לפנות אלי למייל הפרטי (שמופיע בגוגל)ולהסביר יותר מה בדיוק את צריכה, ונראה כיצד אוכל לעזור. בהצלחה

מנהלי פורום לופוס