אנא גבולי בתבנית ניוקליר דוטס

דיון מתוך פורום  לופוס

27/03/2024 | 10:53 | מאת: אחת

שלום, אני חולת לופוס מטופלת במבטרה. בבדיקןת האחרונות האנא יצא גבולי אבל התבנית ניוקליר דוטס. כיצד זה שיש תבנית אם גבולי? כיצד גבולי עם לופןס? האם המבטרה מורידה את הנוגדנים האלו? תודה רבה

כיצד זה שיש תבנית אם גבולי? גבולי הכוונה שזה כמעט שלילי, אבל עדיין במעבדה הצליחו למצוא את הנוגדנים. האם המבטרה מורידה את הנוגדנים האלו? בהחלט יכול להיות. מבטרה מורידה ייצור של תאים שאחראים על ייצור נוגדנים, ולכן אפשרי שיש שינוי במעבדה כתוצאה מהטיפול

מנהלי פורום לופוס