בדיקות P-Anca ו C-Anca

דיון מתוך פורום  לופוס

18/03/2024 | 17:34 | מאת: דוד

הי, לפי בקשת רופא בי"ח, רופא המשפחה היה צריך לשלוח אותי בין היתר לבדיקות C-anca ו P-Anca. שמתי לב שהתקשה למצוא את הבדיקות במחשב.בסוף ראיתי בהפניה את הבדיקות: ANA profile, ן Anca. התוצאות שהיגיעו הם: ANA שלילי, ו DNA-ab תקין... שתי שאלות: 1. האם זה אומר ש Panca Canca תקינים? 2. האם היה צריך לרשום בדיקה שנקראת אחרת? תודה האם

אין בתוצאות שרשמת בדיקת ANCA אפשר לנסות אנטי MPO ואנטי PR3 במקום, ורופא שביקש יחליט אם זה מספק אותו

מנהלי פורום לופוס