הזרקת קלקסן בהריון במקום קומדין

דיון מתוך פורום  לופוס

04/02/2024 | 09:44 | מאת: חן

שלום רב, מאבחון האפלה והלופוס אני לוקחת קומדין, נכנסתי להריון ועד שבוע 6 הייתי עם קומדין רק בשבוע 6 הועברתי להזריק קלקסן העובר היה ללא דופק ועברתי גרידה בשבוע 8, האם ייתכן שזה בגלל הקומדין ובהריון הבא בע"ה עליי לבדוק הריון ממש עם איחור המחזור ובמידה וחיובי כבר להתחיל להזריק קלקסן? או לחכות שיהיה דופק לעובר כמו שאמרה לי הרופאה להריון בסיכון?

את תזמון וסוג הטיפול לדילול דם בהריון, קובע גניקולוג מומחה להריון בסיכון. צריך להפנות את השאלה לפורום המתאים.

מנהלי פורום לופוס