פענוח בדיקות דם האם תקין???

דיון מתוך פורום  לופוס

12/12/2023 | 22:50 | מאת: רינת

שלום ד"ר אני סובלת המון המון מכאבים חזקים בגב הרגלים והידיים. ברמה של התעוררות באמצע הלילה ואי יכולת תזוזה אבל בכלל אחרי מלא מלא נסיונות אני מצליחה להסתובב וגם עם כאבים איומים. מעבר לזה מציינת קרהון קל ברקע (דלקת קלה במעי הדק) מוטציה של fmf. כאבי רגלים חזקים ובטן מהיום שאני מכירה את עצמי. אחרי ביקור אצל ראומטלוגית הביאה לי בדיקות לדם לדלקות פרקים וכו' הנה חלק מהתשובות : תוצאות הבדיקה 54032093 תוצאות בדיקה רגילה בודדת שם הבדיקה: RHEUMATOID FACTOR התוצאה: <9.88 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף לבדיקה הקודמת הערות לבדיקות RHEUMATOID FACTOR מתחת לרגישות השיטה תוצאות הבדיקה 54032094 שימי לב: בדיקות המוגדרות מידע רפואי רגיש לא מוצגות באתר ואפשר לקבל אותן במרפאה. טווח הנורמה שמוצג לך הוא ביחס לבוגרים בריאים.תאריך הבדיקה ושעת ביצוע: 12:08 16.11.2023 מספר הבדיקה: 54032094 תוצאות בדיקה רגילה בודדת שם הבדיקה: ANA PROFILE התוצאה: Negative התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: ANA PATTERN התוצאה: F. Spe התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: ANA TITER התוצאה: 1:80 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: RNP התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: Sm (anti Smith Ab) התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: SSA התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: SSB התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: SmRNP התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: SSA-60 התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: SSA-52 התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: CHROMATIN התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: Scl-70 Ab התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: Anti Jo-1 Ab התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: Centrom Ag Cenp-B Ab התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: dsDNA-Ab.Screen התוצאה: 3.0 IU/ml התוצאה ביחס לטווח הנורמה: 1.0 סמן - ערך תקין 3.0 5.0 שם הבדיקה: RIBOSOMAL P Ab התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף הערות לבדיקות ANA PROFILE בוצע ב MULTIPLEX Scl-70 Ab ב 7.4.21 הוחלפה השיטה Anti Jo-1 Ab ב 7.4.21 הוחלפה השיטה Crp 1.1 תודה רבה מראש.

הבדיקות ששלחת נראות תקינות. כדי להתקדם באבחנה ובברור צריך בדיקה גופנית, אולי זו לא דלקת מפרקים למרות התלונות

מנהלי פורום לופוס