DNA ab חיובי, confirm שלילי

דיון מתוך פורום  לופוס

28/09/2023 | 22:31 | מאת: קרן

שלום רב, כחלק מבירור הפלות חוזרות הופנתי לבדיקת DNA ab, היא חזרה חיובית (15). כאשר קב DNA ab conf שלישי. הרופא ביקש שאחזור על הבדיקות. חזרתי חודש לאחר מכן ועתה הבדיקה חזרה 18, כאשר DNA ab Conf= negative . אין היסטוריה משפחתית של זאבת ואין סימפטומים פרט להפלות. אשמח להבין האם יש משמעות קלינית לתוצאות? המון תודה!

28/09/2023 | 22:34 | מאת: קרן

רק אציין שיותר מדדי ana תקינים, תודה!

אם ANA שלילי ואנטי DNA שלילי בשיטת וידוא (CONF) אז הבדיקות תקינות וצריך להמשיך ברור כמקובל במצבים כאלה, אני מניח גם נוגדנים לAPLA ועוד בדיקות לפי המלצות מומחה נשים והמטולוג

מנהלי פורום לופוס