כאבי מפרקים קושי בהליכה

דיון מתוך פורום  לופוס

02/09/2023 | 18:52 | מאת: כרם

שלום רב אני בן 26 סובל מרקע של osgood shlater עברתי ניתוח בשנת 2020 בברך שמאל מזה שבועיים כאבים במפרקים בידיים ורגליים קושי בהליכה או להרים משהו וגם עליית מדרגות בנוסף לזה כאבים אם אני מירים את הידיים הכבאים גם בכתפיים למעלעה במפרק עברתי בדיקות לפני שבוע יצא לי. ANA PROFILE - חיובי RF - קטן מ 10 SCl - 70 -Ab : 0.9 רשום שגבולי ANTICENTROMERE Ab : 4.2 ESR : 17 C-REACTIVE PROTEIN : 0.54 מה צריך לעשות

כל נתוני הבדיקות שרשמת התערבבו אותיות ומספרים ולכן אני לא יכול להתייחס לתוצאות

מנהלי פורום לופוס