פלקווניל קלציום....

דיון מתוך פורום  לופוס

28/07/2023 | 14:39 | מאת: שיר

שלום ד"ר, כבר כמעט שנתיים לוקחת פלקווניל, כדור בבוקר וכדור בערב. בערב לוקחת גם קלציום. היום הרוקח אמר לי שיש אינטראקציה בין פלקווניל לקלציום, זה לא כתוב בעלון לצרכן, עד כמה זה הפחית מהיעילות של הפלקווניל? תודה

סידן יכול להפחית או לפגוע בספיגה של פלקווניל וכדאי להפריד את הלקיחה של שתיהן במספר שעות (לפחות 4)

30/07/2023 | 17:13 | מאת: שיר

תודה, חבל שזה לא רשום בעלון לצרכן של הפלקווניל. מה לגבי מוצרי חלב? אפשר לקחת פלקווניל עם מוצרי חלב?

לא רואה בעיה. לא כתוב בשום מקום שאסור

מנהלי פורום לופוס