שאלה ................

דיון מתוך פורום  לופוס

12/07/2023 | 15:03 | מאת: רונית

פריחה בפנים עם גרד יכולה להעיד על לופוס? או שבלופוס הרפיחה לא מגרדת?

השאלה מאוד כללית. לפריחה בפנים יש הרבה סיבות- רגישות לתרופות או לתכשירים אחרים, זיהומים שונים וגם מחלות דלקתיות, כולל לופוס. רק על סמך פריחה בפנים לא ניתן לענות לשאלה. בלופוס יש סוגים רבים של פריחות, ולא רק בפנים. הפריחה המוכרת (והשכיחה למדי באופן יחסי) נראית "פריחת פרפר", שמערבת את הלחיים וגשר האף. לרוב הפריחות מלוות בתחושה של חוסר נוחות או גרד, אבל לא תמיד.

מנהלי פורום לופוס