פחד מהתוצאות לפי מה שקראתי

דיון מתוך פורום  לופוס

05/05/2023 | 23:54 | מאת: נורית

תקופה כמעט של שלושה שבועות הרגשה מוזרה עם כאבי מפרקים שבאים ונעלמים כל יום אסור אחר אני מתפקדת רגיל אין חי שום מגבלה לאחרונה אני מרגישה עקצוצים בגוף שגן בכים ונעלמים לאחר כמה שניות כל פעם במקום אחר ביצעתי בדיקות גם ואלה התוצאות CRPקטן מ 0.5 DNA DS הועבר לביצוע IF crithidia DNA DS AB IF negative Antinuclear ab adults גבולי Rehumatid factor quantit קטן מ5th/ml Complement c4 /27mgComplement c3-131

הבדיקות נראות תקינות, אולי מוקדם מדי לקבוע ואם התלונות ממשיכות צריך לחזור על חלק מהן ולהרחיב את הברור בהתאם. אם אין מניעה אפשר לקחת נוגדי דלקת לכאבים לפי הצורך.

מנהלי פורום לופוס